Monday, February 12, 2007

Uskomattoman paksua törkyä KareliaForumilla

Kuitenkin "sekasorto" on kokonaisuudessaan häiriköiden tms luomaa, mukaan lukien nimimerkki Helena Eronen.

Oikeutus palautukseen on edelleen olemassa.

Palautuksen edullisuus sekä taloudellisesti että henkisellä tasolla on edelleen olemassa.

Palautuksen kannattajien kimppuun tehdyt hyökkäykset ovat kuitenkin niin rajuja, että heikompi jo menettää uskonsa.

Pientä kertausta: Ylläolevan roskan kirjoittaja on aina harrastanut täysin törkeitä henkilökohtaisia hyökkäyksiä nimenomaan mielestään 'väärin' ajattelevia Karjalan palautuksen kannattajia vastaan. Asiasta urputettaessa hän julisti, että se on sopivaa koska hän kirjoittaa omalla nimellään ja uhrit nimimerkillä. No, nyt tilanne on ainakin täsmälleen päinvastoin. KareliaForumin sekasortoon kirjoittaja on itse suurin syyllinen. Forumilla vaikuttavat palautuksen vastustajat ovat viattomia ja ylipäänsä pysyvät forumilla vain koska jotkut eivät koskaan opi että trollia ei kannata ruokkia.

Ja hyi helvetti, aina vain pahenee:

"Hajaannus omissa riveissä on tuhoisampi kuin vihollisen miekka."

Siten minun mielestäni esimerkiksi ProKarelian, KareliaFoorumin, Veikko Saksin, jne. on tuettava Markus Lehtipuuta (vaikka se joskus tuntuisi epämiellyttävältä).

Aivan sama koskee vaikkapa Seppo Lehtoa. Hän ajaa aluepalautusta käyttäen välillä aivan ala-arvoista kieltä, mutta kuitenkin ajaa aluepalautusta. Siten hänenkin mielipiteensä on saatava kuuluville - tarvittaessa siistittynä. Tiedän, että hänen nimensä on myrkkyä monille, mutta hänenkin kautta on saatavissa aikaan positiivista (yhteistyöllä).

Miksi yhtenäisyys pitää saavuttaa sillä, että täysijärkiset tukevat hulluja, miksei mieluummin päinvastoin?

No comments: