Saturday, June 19, 2010

Safkan uusi tyhmä kannanotto Karjalan palautukseen

Uuden Suomen blogeissa on jo jonkin aikaa ollut näkyvillä uusi ennen näkemätön safkalainen, joka on vaikuttanut kauniisti sanottuna yksinkertaiselta. Jopa muihin safkalaisiin verrattuna nimimerkki heidi on vaikuttanut huonolta vitsiltä. Nyt arvon nimimerkki on julkaissut kannanoton Karjalan palautukseen. Ei helvetti, ei näin tyhmää ihmistä voi ollakaan. Täysin sekavaa tekstiä luovutettu Karjala ja Itä-Karjala suloisessa sekamelskassa. Lukekaa itse, mutta ei mitään nestettä suussa.

2 comments:

Anonymous said...

"Karjalan kysymystä on välttämätöntä ylläpitää siksi, koska 2/3 suomalaisista ei halua NATO:on. Jos onnistutaan yhdistämään se 1/3, joka äänestää pääasiassa Kansallista Kokoomusta ja se vajaa 1/3, joka haluaa edes teoriassa Karjalaa takaisin, päästään 40%:n - 45%:n satunnaiseen kannatukseen. Näin ollaan lähellä 51%:ia.

1919-1920 Suomi piti yllä heimosotia Itä-Karjalassa asettaakseen sietämätöntä painetta Venäjän sosialistiseen federatiiviseen neuvostotasavaltaan, Tuon tarkoituksena oli osoittaa, että Suomi kykenee tehokkaasti uhkaamaan Muurmannin rataa.

Kun näin oli, oli mahdollista saada vastikkeeksi ”Itä-Karjalasta luopumisesta” Petsamo vuoksiksi 1920-1940 - de jure. De facto lisäisi 1941-1944.

Kun Suomi ei saa ”Karjalaa takaisin”, on tietenkin välttämätöntä Venäjän uhan vuoksi liittyä NATO:on.

Tämä lisää Venäjän uhkaa siten, että yleisestä asevelvollisuudesta luovutaan, maavoimista luovutaan ja Suomen itsenäisyys ei ole enää kahden viikon tai puolentoista kuukauden mittainen, vaan kahden tunnin tai kahden vuorokauden mittainen VIron, Latvian tai Tanskan ja tulevaisuudessa Ruotsin tapaan.

Kun enää ei ole asevelvollisia eikä maavoimia, voi koko puolustusbudjetin paasata kalliimpiin ilmavoimiin, kalliimpiin merivoimiin sekä sukellusveneisiin, pääasiassa Ruotsin puolustusvälinevientiin ja entistä mukavampiin yhteysupseerin toimiin yleisesikuntaupseereille.

Kun rahaa jää maanpuolustukselta tämänkin jälkeen runsaasti yli, voi sen lahjoittaa ammattiarmeijan palkkamenoina ja käyttökustannuksina vaikka Yhdysvaltain liittovaltion budjettivajeen täytteeksi Afganistanissa, Irakissa jne. sen mukaan, mitä uutta demokraatit ja republikaanit keksivät.

Tässä ei ole mitään epäselvää. Kyseessä on keino tuhota ennen itsenäisen valtion maavoimat.

Ellei Juhani Putkinen olisi nin kokoomuslainen ja niin sitoutunut Viron suojeluskuntien joukkueenjohtajana Viron pakolliseen ulko- ja puolustuspolitiikkaan Irakissa ja Afganistanissa hänkin voisi sanoa, miten asiat ovat.

Tänään on Haminassa vietetty Suomen suurimman johtajakoulun, Reserviupseerikoulun, 90-vuotisjuhlia." (Tapio O Neva)

Siinä tielle karjala-fanaatikoille! Kyll teille tulee vielä jäämään pää vetävän käteen!

Anonymous said...

Täytyypä kiitellä blogini mainostuksesta!
T: Heidi Tuominen