Tuesday, June 22, 2010

Mun isi on vahvempi kuin ProKarelian isi

Uuden Suomen blogeissa käydyssä keskustelussa ProKarelian mies on ottanut käyttöön auktoriteettiin vetoamisen, henkilökohtaiset vihjailut ja tunteisiin vetoamisen:

"karjala takaisin #55. On vaikea saada selvää, mitä oikein haluat sanoa. Oletko sitä mieltä, että omistus siirtyi korvauslain perusteella vai et? Keneen viittaat, kun kirjoitat ”kirjoittajasta”? Tässäkin blogissa on aika monta kirjoittajaa.

Omistusoikeuden osalta totean vielä yksinkertaisesti, että luotan mm. kansleri, professori Kauko Sipposen kannanottoon paljon enemmän kuin sinun tai muiden, jotka yrittävät kehitellä omistusoikeudesta omia muunnelmiaan.

Jos omassa blogissasi jotain kyselet, ei ole mitään varmuutta, miten kukaan hoksaa sellaisen olemassaoloa ja rientää sinne vastaamaan."

"karjala takaisin #91. Pakkoluovutettujen alueitten palautus on ensinnäkin ihmisoikeudellinen ja kansainvälisoikeudellinen kysymys. Pitäisikö uhria mielestäsi rangaista vai antaa hänelle oikeutta?"

Minä voi helposti iskeä pöytään isompia auktoriteetteja. Erik Castrén on isoin, mitä Suomesta löytyy. Veli Merikoski, Tauno Suontausta ja Paavo Kastarikin pärjäävät ihan hyvin Kauko Sipposen kanssa. Kaikilta on lisäksi ihan tieteellisesti perusteltuja lausuntoja tai suorastaan julkaisuja, eikä vain epämääräisesti viitattua mielipidettä. Joten ihan minun muunnelmistani ei tosiaan ole kysymys.

Ja ihminen, joka väittää olevansa ihmisoikeusrikoksen uhri, koska isovanhemmat kärsivät yli 60 vuotta sitten taloudellisia menetyksiä joita ei korvattu täysimääräisesti, on lähinnä kuvottava.

Ja niitä perusteluja olen moneen otteeseen tivannut paitsi täällä blogissa, myös sekä Uuden Suomen että ProKarelian kommenttiosastoilla. Niitä vain ei koskaan tipu.

No comments: