Saturday, July 08, 2006

Lika barn leker bäst

Vähitellen alan sairaalla tavalla ymmärtää KareliaForumin "keskustelijoita". Kun ihmisillä on voimakkaita yhdistäviä tekijöitä, kuten täydellinen kyvyttömyys ja haluttomuus harjoittaa tai ymmärtää rationaalista argumentaatiota ja täydellisen mustavalkoinen maailmankuva, niin erimielisyydet pikkuasioista, kuten Karjalan palautuksesta, eivät haittaa yhteistä ilonpitoa.


Juutalaiset saavat sijoittaa Venäjälle, mutta strategisesti tärkeisiin luonnonvaroihin heille ei saa ENÄÄ antaa omistusoikeuksia. 1990-luvulla juutalainen nelikko Gusinski, Berezovski (johon sana "evil" soveltuu paremmin kuin hyvin), Abramovitsh ja Hodorkovski lähes tekivät selvää koko Venäjästä.

Vuoden 1917 bolshevikkivallankumouksen johtajista valtaosa oli niinikään juutalaisia.

Venäjä ja juutalaiset eivät vain natsaa yhteen. Parempi, että pysyttelevät erossa Venäjästä. Sijoittaa saa, mutta venäläisten ehdoilla. Valtaa ei jutkuille saa antaa.

MIKSI JUUTALAISTEN JA SIIONISTIEN PUUHISTA EI SAA PUHUA? YLISTÄÄ VOI TARVITTAESSA "NATSEJA" YM VASTAAN, MUTTA MUUTEN ON VAIETTAVA JA ANNETTAVA VALITUN HERRAKANSAN PUHUA NIISTÄ ASIOISTA, KUN HALUAVAT TAI SITTEN HEIDÄN LUVALLAAN JA OHJEIDEN MUKAAN.

Kuunnelkaapa tämä linkki: http://prisonplanet.tv/audio/200306sheen.htm

Ainakin itselleni se toi taas lisää varmuutta siitä, että WTC-tuhon ja Pentagon-iskun virallinen teoria ei ole paikkansa pitävä.

Olen epäillyt virallista selitystä jo vuodesta 2002 lähtien, ja tällä hetkellä olen jokseenkin varma siitä, että USA:n hallitus ja useat sen korkeat virkamiehet olivat joko itse koko iskun takana tai tietoisia iskusta ennen kuin se tapahtui.

Hyvän yleiskuvan tapahtumista suomen kielellä löytää täältä:
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/


Beslanin lapset muuten tappoivat ryssät. Iskijät olivat myös heidän kätyreitään. Asia on aika huonosti peitelty.


Saman hengen lapsia, vai mitä. Ihan kaikista noista ei edes arvaa, kumpaa puolta kirjoittaja edustaa.

Jotenkin pitäisi pystyä organisoimaan täysijärkisten ihmisten täysijärkinen keskustelu.

No comments: