Wednesday, February 04, 2015

Aika velikultia nuo antifasistit VI

Ukrainan kasakoita johtaa kelvottomat juutalaiset
"Olosuhteissa, jossa täydellinen mobilisaatio on julistettu Kiovan hallinnon toimesta, saatan sanoa seuraavaa, josta olemme myös tänään keskustelleet kolleegani kanssa, että me kykenemme ilmoittamaan, tai tarkemmin sanottuna - me alamme harkitsemaan sitä, että julistamme vapaaehtoisen värväyksen asevoimiemme riveihin", Zakharchenko sanoi.
"Meillä on tarvittava liikekannallepanon resurssi. Joten "rakas" Ukrainan hallitus, älkää unohtako, että nämä kaksi aluetta ovat tiheimmin asutettua aluetta entisen Ukrainan alueella", hän lisäsi.  "Joten todellakaan me emme pelkää teidän "200 000" tai "250 000" (mobilisoitua) ihmistä. Zakharchenko pitääkin selvänä, että ukrainalaisten järki herää vielä väistämättä ja pakottaa sen hallituksen toimaan järkevästi.
"Haluan myös sanoa jotain, ja jostain syystä en muista kuulleeni siitä Ukrainan historiassa... Kun kasakkoja johdettiin noiden ihmisten toimesta... jotka ovat... noh... eivät aivan... noita ihmisiä, jotka eivät koskaan olleet pitäneet miekkaa käsissään...
- "Niiden jotka johtavat heitä nyt", lisäsi Plonitski.
"...Juuri niin..."
- "Youtubessa on, he voivat vaikka kaysoa sen, siellä on jopa laulu, "Kun juutalaiset kasakat kapinoivat", lisäsi Plontitski.
"Noh, he ovat kaukana "juutalaisista kasakoista", vaan kaikkein pateettisimpia suuren ja hienon maan edustajia. Eikä tuollaiset heidän kaltaiset ole koskaan johtaneet kasakkoja, se on aivan selvää. Minä luulen, että Taras Bulba kääntyy haudassaan yhdessä Taras Shevchenkon kanssa nykyisten Ukrainan hallitsijoiden takia," Zakharchenko sanoi tiedotustilaisuuden lopuksi.This latest crisis in the Ukraine really did "break" something in the Russian national awareness and now I think that the prevailing feeling in Russia about the West is simply disgust.
---
 Disgust with a society which bans Nazi symbols or even an honest investigation of the so-called "Holocaust" but sends billions of dollars in support of Nazis in Kiev.

No comments: