Tuesday, April 28, 2009

Flaidis, flaidis!

Hörönaurettava antifasistinen komitea teki ProKareliasta tutkintapyynnön. Kostoksi ProKarelia teki kaksi tutkintapyyntöä antifasisteista ja kaksi Suomen tyhmintä pastoria koskevaa valitusta Tuomiokapituliin. Virallisesti asialla olivat 'ulkopuoliset tahot', mikä lienee suorastaan välttämätöntä, konsa AFAIK ProKarelia ei ole oikeushenkilö. Tiettävästi toinen taho oli hyvin tuntemamme asianajaja, joka on vanhastaan Suomen tyhmimmän pastorin verivihollinen. Joskus muuten tuntuu, että tässä piilee jotain enemmän kuin päällepäin näyttää, mutta siitä lisää joskus myöhemmin. Poliisi ja syyttäjä lienevät jo kurkkua myöten täynnä näiden tyyppien tutkintapyyntöjä eivätkä toivon mukaan anna niiden häiritä oikeasti tärkeiden asioiden hoitoa.

Antifasisteilla on muutenkin ollut huolia. Etelänaapuri sai lopultakin tarpeekseen sosiologista ja antoi maahantulokiellon. Eikä siinä vielä kaikki:

Simputus jatkui. Tyttö kirjoitti minulle sakon, koska matkustusasiakirjani oli kuulemma väärä. Minä kun luulin, että kuvallinen henkilötodistus kelpaa, mutta piti kuulemma olla passi. Sakko ei ollut pieni.

Ikävä kyllä toimittaja erehtyi livauttamaan asian todellisen laidan:

Olimme Johanin kanssa useasti yhteydessä puhelimitse päivällä. Hän sai lisäksi sakon, koska hänellä oli ainoana matkustusdokumenttina ajokortti.

Oikeussosiologian dosentti ei tiedä ajokortin ja henkilöllisyystodistuksen eroa. No, eipä hän ole aina osannut rikosilmoitustakaan tehdä (jostain syystä tieto tästä on kadonnut hänen blogistaan). Onkohan nyt onnistunut paremmin? Miesparka on jo joutunut kaapimaan tukea hyvin syvältä historian roskatynnyristä.

En tarkoituksella kirjoittanut otsikkoon 'julkaisuvapaa heti'. Tuntuu, että se on varma merkki siitä, että kirjoittajalla ei ole kaikki inkkarit kanootissa.

1 comment:

Panu said...

Minua ei kyllä enää naurata yhtään. SAFKA on juuri juhlinut sillä että Venäjällä on säädetty laki joka kieltää "fasismin", lue: Suuren isänmaallisen sodan kritisoimisen. Jo vanhoina pahoina KGB-aikoina Neuvostoliitto kaappasi ulkomailla ulkomaiden kansalaisia tuomitakseen näitä omissa tuomioistuimissaan kuolemaan tai Siperiaan, ja ilmeisesti Venäjä pyrkii tekemään samoin Suomessa ja Baltian maissa sellaisille, jotka rikkovat tätä "lakia" vastaan.