Monday, July 17, 2017

ProKarelian uusi tyhmä päähänpinttymä

Masturbaatiota sotasyyllisyystuomioilla on nyt laajennettu asekätkentäjuttuun. Siitäkin huolimatta, että asekätkennästä muinoin tuomitut ovat aikoja sitten vapautuneet, monilta osin nousseet hyvin korkeisiin asemiin ja valtaosaltaan myös kuolleet aikoja sitten. Asekätkennän kunniaksi lyötiin muistomitalikin jo yli 30 vuotta sitten. Kuten sotasyyllisyysasiassakin, juridiikkaan ei nytkään ole perehdytty yhtään:

 Vain uusi tuomioistuimen tuomio voi poistaa vanhat tuomiot. Sitä ei koskaan tee rehabilitaatio eli kunnianpalautus.On jo aika tunnustaa niin asekätkijöinä kuin ns. sotasyyllisinä syytettyjen ja tuomittujen pyyteetön työ. Tuomiot on kumottava uusia tuomioilla.

Ei, tuomioistuimen ei voisi tehdä päätöstä, joka poistaa tuomiot, paitsi jos se voisi osoittaa tuomiot asekätkentälain ja sotasyyllisyyslain vastaisiksi. Ainoa tapa kumota tuomiot olisi eduskunnan säätämä laki joka kumoaa nuo lait. Sellainen olisi tietysti periaatteessa mahdollinen, mutta silkkaa masturbaatiota. Sillä ei olisi mitään käytännön merkitystä millekään, ei varsinkaan Karjalan palautukselle.

No comments: