Tuesday, November 01, 2016

Katkeroituneita sekopäitä eikä mitään tekemistä Karjalan palautuksen kanssa

ProKarelia on taas pulauttanut sekavan tekstin pankkikriisistä. Kaipaa muutamaa kommenttia vaikka ei liitykään Karjalan palautukseen eikä juuri mihinkään muuhunkaan:

Karjalan Kuvalehti haastatteli Velallisten Tuki ry:n johtoryhmän jäsentä Hilkka Laikkoa, joka oli myös Oy ST-Line Ltd:n markkinointipäällikkö.Miksi puhumme niin sanotusta pankkikriisistä, eikä vain pankkikriisistä? Tämä johtuu siitä, että suomalaispankit ja valtionjohto yhdessä apulaisineen tekevät edelleen suurimmat rikokset.Joten ns. pankkikriisi elää yhä voimakkaasti. On joukko ihmisiä, kuten Velallisten Tuki ry ja eräät yksityishenkilöt, jotka määrätietoisesti haluavat oikeutta ja ns. pankkikriisin selväksi.Laikko sanoo, että Suomessa yhä loukataan erityisesti yrittäjien ja takaajien perustuslaillisia ja ihmisoikeuksia. Kyse ei siten ollut vain 1990-luvun vaihteen ja sen jälkeisistä rikoksista.Vouti apulaisineen pitävät huolen siitä, että yrittäjät ja heidän takaajansa joutuivat maksumiehiksi. Nytkin vähäisistä vaikeuksista pankki voi hakea saatavia todella härskisti.


Kyllä, maailma on tosiaan niin väärämielinen paikka, että velalliset ja takaajat joutuvat maksamaan velat.



Laikko sanoo, että alihintaiset omaisuuden realisoinnit ovat arkipäivää ja pankki hyväksyy helposti olemattoman kauppahinnan - usein pankin tai sen bulvaanin eduksi.

Liian alhainen kauppahinta ei todellakaan ole pankin etu. Paitsi tietysti jos ostaja todella on pankin bulvaani. Silloin toki kysymyksessä on selvä rikos, mutta enpä muista reaalimaailmassa moisesta kuulleeni.

 
Yrittäjän ja yrityksen omaisuus myydään pilahintaan. Pankki korjaa voiton vähentämällä luottotappiot tuloksestaan.

Tämä vetää jo sanattomaksi.

 Ns. pankkikriisistä johtuu Stakesin mukaan 14 500 ja Suomen Mielenterveysseuran mukaan 11 000 itsemurhaa. Yksikin uhri on liikaa.

Tilastoa itsemurhista löytyy vaikka täältä. Tosiasiassa miesten itsemurhien määrä lähti 1990 jyrkkään laskuun ja naisten loivaan laskuun. Ei oikein viittaa siihen että pankkikriisi olisi ainakaan lisännyt itsemurhia.


Arsenal ja käytännössä kaikki perintätoimistot ovat valtion ohjauksessa tässä asiassa ja jatkavat rikollista toimintaa. Ei ole ihme, että Suomen valtiolta loppuvat rahat.

Tätäkään ei voi ymmärtää vaikka kuinka yrittäisi.

No comments: