Friday, February 19, 2016

Aasinajajan uusin

Aasinajaja aloitti yrittämällä haastaa Venäjän EIT:hen. Tulos oli, että juttua ei edes otettu käsittelyyn. Onneksi aasinajaja sentään sai pitää asiakkaansa rahat.

Seuraava älynväläys oli Itämeren kaasuputken sabotoiminen 'kaivosvaltauksella'. Niin räikeä shikaani, että hallinto-oikeus heitti sen heti roskiin. Onneksi aasinajaja sai pitää 'liikekumppaniensa' rahat.

Tämän jälkeen tuli jo kenkää Asianajajaliitosta, ja seuraavasta hyvästä ideasta, valtion maan valtaamisesta Pähkinäsaaren rauhan rajan itäpuolelta, ei ole vuosiin kuulunut mitään.

Nyt tuli sitten uusi idea, Suomenlahden valtaus:

Tutkimushanke

Suomenlahden Suomen puoleinen osa kuuluu meille suomalaisille. Virolaiset ovat huolehtineet omasta puolestaan mallikelpoisesti. He eivät ole antaneet Euroopan unionin ulkopuolisten tahojen ottaa valtaansa omaa aluettaan. Tarkoituksemme on selvittää Suomenlahden yksityisoikeudellinen asema ja omistussuhteet.
Kun omistussuhteet on selvitetty oikeudellisesti kestävällä tavalla, avaa tämä omistajille monia mahdollisuuksia. Ja mikäli omistajat niin haluavat, estää omaisuuden käyttäminen kaasuputki- tms. vahingollisiin tarkoituksiin.
Tutkimuksemme päämääränä on palauttaa suomalaisille toimivalta omilla vesillään.

Omistavatko suomalaiset Suomenlahden?

Kari Silvennoinen Ky – Licensed Lawyers at Law aikoo laatia selvityksen Suomenlahden omistuksesta. Valtiojohtomme ei ole tehnyt mitään puolustaakseen suomalaista Itämerta Euroopan Unionin ulkopuolisten tahojen haltuunottopyrkimyksiä vastaan. Me puolustamme Suomenlahtea sinun tuellasi.

Auta meitä tutkimuksessamme

- kun kartoitamme Suomenlahden yksityisen valtauksen mahdollisuudet
- kun laadimme oikeudellisen arvioin niistä oikeustoimista, joihin suomalaisten on mahdollisuus ryhtyä
- ja kun tutkimme suomalaisten mahdollisuudet toimia omassa oikeusjärjestelmässään, koska valtiojohtomme katsoo saamattomana Suomenlahden liukumista vieraaseen määräysvaltaan.

Laadulla on tekijänsä

Käytämme saatavissa olevaa korkeinta asiantuntemusta tehdessämme tätä tutkimusta noudattaen oikeustieteen tieteenteorian viimeisintä ja ajankohtaisinta asiantuntemusta.
Saat raportin tuoreeltaan sähköpostiisi
Kun rahoitat tutkimustamme, saat raportin sähköpostiisi heti, kun se ilmestyy.
Mahdollista tutkimus, sillä valtiojohtomme on saamaton


Tämä tutkimushanke ja asian eteneminen riippuu sinusta ja sinunlaisistasi rahoittajista. Valtiojohtomme ei pysty puolustamaan mertamme, kaikki on kiinni yksityisistä, pelottomista kansalaisista.

Kerro ostoksesta myös ystävillesi

Levitä sanaa tästä joukkorahoituskampanjasta kaikille työstämme kiinnostuneille sähköpostitse, Facebookin kautta ja henkilökohtaisesti. Yhdessä muodostamme voiman, joka auttaa meitä hallitsemaan omia meriämme.
Olemme ylpeitä meristämme, Suomenlahti on saatava takaisin suomalaisille!

Tutkimushanke toteutuu, kun keräämme vähintään 15 000 euron rahoituksen.

Onkohan ProKarelia kyllin hölmö tuhotakseen Karjalan palautuksen uskottavutta tätäkin humpuukia tukemalla? Homma kyllä hoipertelee laillisuuden rajoilla, eikä ole ihan selvää, kummalla puolella. Kovin tuottavaltakaan tuo ei näyttäisi, eli lakiasiaintoimisto taitaa olla vähän epätoivoisessa tilanteessa. Ei ilmeisesti kuitenkaan niin epätoivoisessa, että yrittäisi tehdä jotain asiallista ja kunnolla.

No comments: