Thursday, May 07, 2015

Uskokaa nyt, Ukraina sen teki!

Jo joulun aikaan Venäjä oli selvittänyt malesialaiskoneen alasampumisen ihan syyllisen nimeä myöten:

Valheenpaljastuskokeen läpäisseen todistajalausunnon mukaan Ukrainan ilmavoimien kapteeni Vladislav Voloshin nousi tukikohdastaan Su-25 hävittäjällä lennon MH17 tuhoutumispäivänä. Hävittäjä palasi ilman ohjuksiaan ja sisällissodasta palkittua lentäjää on pidettävä epäiltynä MH17-koneen alasampumisesta.
Toimittaja: Janus Putkonen
25.12.2014, Verkkomedia.org

Todisteet vain lisääntyvät: Ukrainaa pidettävä syyllisenä lennon MH17 alasampumiseen
Viimepäivinä todisteet siitä, että Ukrainan ilmavoimat suorittivat malesialaisen matkustajakoneen alasampumisen Itä-Ukrainassa, ovat lisääntyneet tuntuvasti. Samaan aikaan ns. 'BUK-teorialta' on murtunut pohja todisteiden totaaliseen puutteeseen.
Lennon MH17 kohtalon selvittely on pysynyt kaukana lännen valtamediasta, vaikka toisaalla päivittäin ja kiihtyneeseen tahtiin on kerrottu uusia huomattavia tietoja koskien malesialaiskoneen tuhoamiseen liittyviä tapahtumia Donetskissa heinäkuun 17. päivänä.
Tälle lännen vaikenemiselle onkin ilmeinen selitys, koska uudet tutkinnalliset tiedot tragediasta kertovat, että lännen ja Ukrainan Venäjää syyllistäneiltä väitöksiltä BUK-ohjuksen osumasta aluejoukkojen suorittamana on kadonnut pohja samalla kun Ukrainan ilmavoimien syyllisyys on jatkuvasti vain todennäköisempi. Näin on tapahtunut myös kuluneiden päivien aikana. 

Silminnäkijöitäkin löytyi, ja ihan vastikään löytyi jopa kuva koneen pudottaneesta 30mm tykinluodista.
Sitten todistusaineisto keikahtikin ihan nurin, mutta onneksi lopullinen johtopäätös ei muuttunut yhtään:

Iltasanomat väittää 6.5. uuden raportin paljastavan 'venäläisohjuksen' pudottaneen lennon MH17 Donetskissa. IS:n mukaan Venäjän armeijan asiantuntijat eivät olisi ottaneet kantaa siihen kuka matkustajakoneen olisi ampunut alas, mutta muut uutislähteet kertovat tutkimuksesta aivan toisin.
Toimittaja: Janus Putkonen
6.5.2015, Verkkomedia.org

Tutkijat: Ukrainan BUK-ohjus tuhosi matkustajakoneen MH17 - Iltasanomat valehtelee venäläisraportista
Uuden julkisuuteen tuodun tutkimusraportin mukaan Venäjän sotilastekniikan insinöörit ovat tulleet siihen tulokseen, että heinäkuun  17. päivä 2014 Donetskin yläpuolella lentänyt Malesian Airlines lento MH17 ammuttiin alas Kiovan joukkojen BUK-ohjuksella, joka oli keskitettynä Donetskin alueelle. Asian uutisoi mm. ReutersSputnik ja Radio Free Europe.
Iltasanomissa esitetään kuitenkin valheellisella tavalla, että Novaja Gazetan julkaisemassa paljastusraportissa olisi laukaisun vastuukysymys jätetty käsittelemättä, saati että se olisi heitetty jopa suoraan Venäjää, Donetskin aluejoukkoja - 'venäläisohjusta' kohtaan, kuten Iltalehti antaa asiasisältöjä vääristellen ja vaieten suomalaislukijoiden asian ymmärtää.



No comments: