Tuesday, February 26, 2013

Hupivälipala

Suomen hörönaurettavan antifasistisen komitean ja Suomen tyhmimmän (ex-)pastorin välillä näyttää tapahtuneen jotain lystiä.

Ensin tyhmä pastori kirjoitti:

Havaitsen, että eräs viharyhmittymä väittää saaneensahaltuunsa sähköpostikeskustelua, jota Suomessa hyvin tunnettu antifasistinenkomitea ja sen lähipiiri olisi käynyt keskuudessaan Josef Stalinin kunniasta jahäpeästä.

 Tyhmä pastori tarkoittaa tätä. Minäkään en suhtautuisi kovin vakavasti noilla pilasivuilla julkistettuihin 'vuotoihin'.

Mutta tyhmä pastori jatkaakin seuraavassa blogauksessaan:

Joka tapauksessa perinteinen Safka, joka on osoittautunut minulle yllätykseksi stalinistisemmaksi kuin kuvittelin, on syvästi loukkaantunut minua vastaan. Tietysti loukkaantuneisuus ilmeni jo aiemmin, kun arvostelin Stalinia kohtaan osoitettua innostusta, ja jopa muita suunnitelmia Stalinin kunnian palauttamiseksi Suomessa.

Tyhmän pastorin yllättyneisyys on osoitus vain pastorin kolossaallisesta tyhmyydestä, mutta hörönaurettavan antifasistisen komitean loukkaantuneisuus on osoitus, että vuotanut kirjeenvaihto on aito. Kuten muistamme,  tyhmä pastori on aikaisemmin onnistunut kirjoittamaan kuin parodia 70-luvun Taudinkantajasta, joten hörönaurettava antifasistinen komitea taitaa olla aika stalinistinen.

No comments: