Monday, October 19, 2009

Go raibh míle maith agat

Panu Höglund, tuo yhtä taitava kuin provokatorinenkin, ja siten myös erittäin luettu blogisti, on maininnut meidät myönteiseen sävyyn uusimmassa kirjoituksessaan. Kävijälaskuri saattaa vielä tänään ehtiä kaikkien aikojen ennätykseen, hopeasijalla ollaan jo. Kiitokset ovat totisesti paikallaan.

PS 20.10. Kävijälaskuri on paukkunut uuteen ennätykseen jo kahtena peräkkäisenä päivänä. Kiitokset ovat vielä enemmän paikallaan.

3 comments:

Panu said...

Tá fáilte romhat. :)

Veikko Saksi said...

Ihmettelen edelleen vihamielisyyttäsi Pro Kareliaa kohtaan.

Jos sinulla on hyviä ajatuksia ja rakentavia ehdotuksia, miksi et ota avoimesti yhteyttä ja keskustele niistä asioista?

Tiedoksesi: väitteesi moderoinnista Karjala-sivuilla US:ssa on väärä. En ole laittanut mitään moderointia päälle. Tänään havaitsin, että kaksi useita linkkejä sisältävää viestiä oli jäänyt harkittaviksi US:n laittamien säätöjen vuoksi. Vapautin ne.

Mitä ihmeen järkeä olisi sulkea keskustelusta pois sellainen henkilö, joka kirjoittaa asiallisesti.

Toinen asia, Pro Karelia ei ole ikinä tehnyt ainuttakaan rikosilmoitusta, ei Bäckmanista, ei kenestäkään muusta. Kannattaa tarkentaa tietoja noissa asioissa, ennen kuin lähtee niitä levittämään.

Anonymous said...

Jos sinulla on hyviä ajatuksia ja rakentavia ehdotuksia, miksi et ota avoimesti yhteyttä ja keskustele niistä asioista?

Heh, tuo kuulostaa ihan siltä kuin Hommafoorumin tyyppien teeskennellyt "ihmettelyt" siitä, miksi jengi ei tule heidän foorumilleen keskustelemaan maahanmuutosta.

Vastauskin on sama: kukapa haluaisi törkyä ja paskaa niskaansa ehdoin tahdoin.