Friday, March 11, 2022

"Venäjä vapauttaa Ukrainan ukrainalaisille"

 Hei ihan oikeesti kommarit:

Venäjän presidentti Putin ilmoitti aloittaessaan sotilasoperaationsa Ukrainassa, että tavoitteena on vapauttaa Ukraina narkomaanien ja fasistien vallasta. Sen lisäksi tavoitteena olisi tuhota USA:n rakentamat sotilaalliset kohteet, joiden voisi tulkita uhkaavan Venäjän turvallisuutta sekä estää Ukrainan NATO-jäsenyys.

Yhdysvallat suoritti väkivaltaisen vallankaappauksen Ukrainassa v.2014 yhteistyössä Ukrainan natsien ja eräiden EU-maiden kanssa. Tarkka-ampujat ampuivat kylmäverisesti yli sata mielenosoittajaa ja poliisia, sattumanvaraisesti.Vaaleilla laillisesti valittu presidentti yritettiin murhata ja ajettiin maanpakoon. Yhdysvallat valitsi seuraavan hallituksen. 

Odessan kaupungissa 2.5.2014 natsit ajoivat Maidanin seurauksia vastustavat henkilöt ammattienyhdistyksen taloon pakoon. Natsit sytyttivät rakennukset tuleen päästämättä sisälläolijoita ulos huutaen:"torakat palaa, torakat palaa".Yli 40 ihmistä paloi karrelle, useat muut vahingoittuivat.

Yhdysvallat valitsi laittoman hallituksen ja edellistä presidenttiä tukeneet puolueet hajotettiin, juutalaisia hautausmaita vandalisoitiin. Itä-Ukrainassa aloitettua laittomuuksia vastustavia asukkaita vastaan aloitettua sotaa alettiin kutsua "terrorisminvastaiseksi sodaksi". 14 000 ihmistä on tähän mennessä kuollut, heistä 400 lasta.

 Tätä ei kyllä hirveän moni niele.

2 comments:

Olavi Koskela said...

Jou, ei mitään uutta auringon alla. Mieleen tulee Vietnamin sodan aikainen laulu, jonka kertosäkeen mukaan jenkit olivat siellä "To help save Vietnam from the Vietnamese"

Anonymous said...

Näitä palkintojen saajia on monenlaisia, esim. Obama, joka peri (niin keneltä; olisiko ollut Clinton?) neljä sotaa ja aloitti itse kolme, mutta niin vaan sai kuin saikin Nobelin rauhanpalkinnon.