Friday, August 23, 2019

Kappas Troitskia

Venäläinen toisinajattelija vertaa Suomea Baltian maihin, jotka ovat paljon riippuvaisempia Venäjästä, mutta siitä huolimatta tekevät itsenäisempää Venäjä-politiikkaa kuin Suomi.
–Baltian maat eivät pelkää kritisoida Venäjää, tai toimia vastoin sen toiveita.
Suomea ja Baltiaa erottaa kuitenkin Nato-jäsenyys.
–Niin, Suomen todellakin kannattaisi liittyä Natoon, erityisesti siksi, että sillä on Putinin Venäjän kaltainen naapuri.
–Älkää välittäkö siitä, että Putinin Venäjä pelottelee teitä Nato-jäsenyyden seuraamuksista, sehän on pelkkää kiristämistä, olkaa rohkeampia ja vaatikaa vaikka Karjalaa takaisin samoin perustein kuin Venäjä otti Krimin.
Troitski muistuttaa Karjalan olevan Suomeen historiallisesti kuuluva alue, jonka Stalin otti väkivalloin.
–Vaatikaa sitä takaisin ja katsokaa, mitä Putin sanoo - totta kai hän väittää vaateitanne laittomiksi, mutta sanokaa hänelle, että mitäs sinä teit Krimille.

1 comment:

Janice Aliena said...

Hyvän päivän ystävät, olen Andrea Marian Houston Texasista.
lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni, minulla on positiivinen aikomus, että siitä on apua myös teille. Olen syvästi kiitollinen ja kiitos Dr.Oduduwan henkiselle parantajalle ja avioliitto- / parisuhteneuvonantajalle, joka käyttää lahjakkaitaan (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Valtuudet palauttaa rakkaussuhteeni seitsemän päivän kuluessa hän lunasti rakkauden loitsun viehätysvoiman, joka tuo mieheni takaisin kotiin kotona
toinen nainen. Olemme asuneet yhdessä avioliiton jälkeen kolme vuotta aviomieheni Andersonin kanssa. Hän päätti jättää minut ja kaksi lastani
toinen naapuri, joka asuu viereisessä naapurustossa, koska toinen nainen on rikas ja huono. Tämä sydämen rikkoutuminen hajottaa ja aiheuttaa minulle masennusta niin monta päivää, kerroin ystävälle avioliittokriisistäni, ystäväni Jennifer neuvoi minua ottamaan yhteyttä Oduduwan hengelliseen parantajaan, olen ottanut yhteyttä muihin oikeinkirjoittajiin verkossa aiemmin, mutta yksikään niistä ei voinut auttaa minua he kaikki vaativat rahaa, kunnes yritän viimein yrittää ottaa yhteyttä Oduduwaan todelliseen loistavaan oikeinkirjoittajaan, sain vastausviestin Oduduwalta ja hän vakuutti minulle 100%: n takuun onnistuneesta tuloksesta. Uskoin häneen ja noudatan kaikkia hänen ohjeita, noudatan kaikkia sääntöjä ja määräyksiä, jotta voin olla varma, että tein oikein.
Olin niin onnekas, että kolmen päivän rakkaudenloitsun lounaan jälkeen aviomieheni soitti minulle puhelimitse anteeksi. Hän ei ole soittanut minulle eikä kirjoittanut puhelinnumeroani yli 7 kuukautta, kun olemme olleet erillään, tämä on ihme, että hän soitin puhelimelleni heti. Oduduwa vapautti rakkausloitsun ilmaan. se toimii kuin taikuutta, enkä ole koskaan ennen nähnyt tällaista ihmettä elämässäni. Olen tänään onnellinen asun aviomieheni kanssa ja kaksi lapsiamme ovat täällä kanssamme onnellisempia kuin koskaan ennen, sanat eivät riitä sanomaan kiitos tohtori Oduduwa. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Hei ystävät, suosittelen Oduduwaa ratkaisemaan tänään kohtaamasi suhde- / avioliitto-ongelmat. Ei ole mitään ongelmia ilman hyvää ratkaisua jokaiselle ongelmalle, nämä ovat hänen oikeat mukavuutensa ja armonsa.
avioliitto-ongelmia on niin paljon, että ne tarvitsevat kiireellisiä ratkaisuja tänään.

* Jos haluat vaimosi tulla raskaaksi viipymättä

 * Jos haluat lopettaa avioerosi (lakioikeudenkäynti)

 * Jos haluat, että miehet tai naiset houkuttelevat sinua

* Jos haluat vaimosi rakastavan ja luottavan sinuun enemmän

* Jos haluat entisen palata takaisin kotiin 7 päivän sisällä

* Jos haluat ylennystä työpaikallasi (Menestyksen loitsun viehätys)

* Jos etsit hyvää työtä (onnea viehätys)

* Jos haluat yrityksesi tai yrityksen edistymisen

* Jos haluat parantaa HIV: tä ja aidsia (Healing Spell)

 * Haluat suurentaa mieheisyyttäsi (Inhimillisen voiman aktivointiloitsu)

* Suojausloitsu (Talisma-rengas)

Henkilökohtaiset yhteydet Oduduwan hengelliseen avioliitto- ja parisuhteen parantajaan .. sähköposti: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com