Thursday, September 22, 2016

Mitä vittua, tyhmä pastori?

Suomen tyhmin (ex-)pastori on lupautunut tekemään raportteja pääkaupunkiseurun jumalanpalveluksista MV-lehdelle:

Olen sopinut Ilja Janitskinin kanssa, että käyn sunnuntaisin pääkaupunkiseudulla jumalanpalveluksissa ja raportoin jumalanpalveluksen toteutuksesta MV-lehdelle pienellä jutulla. Sunnuntaina 25.9.2016 käynHelsingin tuomiokirkon jumalanpalveluksessa.

Tyhmä pastori on tiettävästi pyydellyt pappisoikeuksiensa palauttamista. Toivottavasti tämä ratkaisee pyynnön kohtalon lopullisesti.

3 comments:

Yksi Turkkulaanen said...

Ja miksi näin ei saisi tehdä? En väitä että kyseessä olisi mikään epätavallisen tyylikäs tempaus, mutta mikä tässä on niin tyhmää? Jumalanpalveluksesta uutisoiminenko on se tyhmä asia? Vai pappisviran palauttamispyyntö?

Pantalone said...

Minusta ajatus siitä, että joku kirjoittaa arvion/arvostelun jumalanpalveluksesta on aika hauska. Toivottavasti niitä tulee enemmänkin. Kuinka ateisti arvioi? Miten asian näkee jonkin toisen uskontokunnan tai kristillisyyden lajin edustaja jne.

Karjala takaisin said...

Tyhmää on se, että ihminen ryssii (pun intended) hyväpalkkaisen virkansa tehdessään räikeää Venäjän propagandaa ilman että edes saa siitä rahaa. MV on sitten jos mahdollista vielä huonomaineisempi propagandatuutti kuin SAFKA.