Tuesday, August 30, 2016

Suomi ensin, eli lisää velikultia

Suomi ensin -kansanliikettä on syytetty uusnatsismista, eikä ehkä ihan aiheettakaan. Mutta mitäpä sen hollantilaisniminen johtohahmo kirjoittaakaan muista asioista:

 On hyvin yleistä väittää, että Suomen itsenäistymisen kannattaminen on ”putinismia”. Toisaalta tuo väite on niin absurdi, että sekääntyy itseään vastaan.
Yleinen on myös väite, että matuaalto on jotenkin Putinin syytä. Tämäkin on täysin absurdia. Varsinkin Suomessa, jossa Venäjä käytännössä suojelee itärajaa matuaallolta.
Monet vihaavat Venäjää niin paljon, että ovat sokeita USA:n ja EU:n rikoksille.
USA ja EU ovat osa samaa Suomen itsenäistymistä vastustavaa rintamaa. Ne molemmat vastustivat Brexitiä ja ne molemmat vastustavat vielä kiihkeämmin Fixitiä, koska se voisi saada aikaan todellisen dominoefektin ja EU:n romahduksen.On hyvin yleistä väittää, että Suomen itsenäistymisen kannattaminen on ”putinismia”. Toisaalta tuo väite on niin absurdi, että se
Mitä taas tulee Donbassin matkaan, niin olen kirjoittanut asiasta sekä artikkelin että kommentoinut asiaa Wiikin haastattelun lopussa.
Nimenomaan olen korostanut matkan palvelleen neljää tarkoitusperää:


1. MH-17 tutkimukset.
Lennolla kuoli paljon hollantilaisia. Lisäksi tutkimukset ovat selvästi olleet puutteellisia. Oli erittäin arvokasta käydä putoamispaikalla.

2. Siviilien pommitusten tuomitseminen.
Olen aina tukenut rauhanliikettä, joka tuomitsee siviilien pommitukset. Kuten artikkelistanikin käy ilmi, niin Suomen valtamedia näyttää kokonaan laittavan kaiken syyllisyyden Donbassin ja Venäjän niskoille. Tämä ei edesauta siviilien pommitusten lopettamista.

3. Vähimmäisvarantopankkijärjestelmän kritisoiminen.
Donbass saattaa ihan periaatteenkin tasolla kieltää yksityisten pankkien rahan luomisen ja myös järjestää Putkosen johdolla asiasta konferenssin. Tällaiseen osallistuisin mielelläni, kuten Putkoselle häntä haastatellessani kerroin.

Yksittäisissä asioissa minä en yleensäkään pane niin paljon painoa sille kuka jotain sanoo, vaan sille mitä sanotaan.
4. Erittäin edullinen lomamatka.
Tästä kerron yksityiskohtaisesti hintatietoja myöten artikkelissani.


Kuten ex-pääministerimme joskus twiittasi, kuka voi enää erottaa äärioikeistoa äärivasemmistosta? Kohta 3 on erityisen mielenkiintoinen: 'Talousdemokratia' vaikuttaa selvästi Venäjän juonelta ja on tosiaan uponnut niin kommareihin kuin uusnatseihinkin. Mutta pilkka saattaa osua omaan nilkkaan, kun Venäjän oam talous on kuralla, joku sielläkin saattaa alkaa ottaa talousdemokratiatuuban vakavasti.

No comments: