Tuesday, December 23, 2014

Venäjän kaksi totuutta

Suomessahan kaikki tietävät, että asia on näin:

Mikä se asia on, jota en uskonut koskaan näkeväni? Suomalainen poliitikko, joka haluaa tätä sotaa ja haluaa Suomen mukaan tähän suurvaltasotaan. Pertti Salolainen, Alexander Stubb, ja kokoomus on ilmoittanut, että he haluavat vetää Suomen mukaan suurvaltojen välisiin konflikteihin ja siten myös siihen suursotaan, jos sellainen on tulossa. He ovat ilmoittaneet suoraan, että he haluavat suomalaisten kuolevan sodissa, joihin meillä ei ole osaa eikä arpaa, ja he ovat ilmoittaneet suoraan, että he haluavat tehdä niin kansan mielipiteestä riippumatta.
He ovat ilmoittaneet olevansa johtajia. Saksan kielellä sana Johtaja kuuluu Führer. Kokoomus on siis ilmoittanut olevansa Führer. Juuri siksi he haluavatkin kaikkien kuolemaa, koko Euroopan tuhoa. He ovat sotapuolue. He ovat ne sotahullut, sotaintoilijat, militantit kuohasuut, jotka uskovat sodan olevan ratkaisu.
Kauan sitten sanottiin, ettei seuraava Hitler marssi esiin univiormussa tai huuda sylki suupielessä puhujapöntössä, että seuraava Hitler on miellyttävä, sujuvasanainen ja pukeutuu tyylikkäästi pukuun ja kravattiin, sanoen asioita joissa tuntuu olevan järkeä. Juuri näin on käynyt. Meillä on jo sellaiset johtajat, führerit. He ovat kokoomuksen johtajia. Muuhun maailmaan suunnatussa propagandassa kerrotaankin ihan toista totuutta: Stubb on ystävä ja Suomi EU:n heikko lenkki:Muistakaa sitten, että Venäjä ja Venäjän ystävät ovat tosi rauhantahtoisia:


Siunaa Jeesus TOPOL-M ja JARS-ohjuksia, siunaa Jeesus Bulavatit. Siunaa Jeesus BRAHMOS-versioita. Kauniita unia oman kullan kuvia. Aamen.
Eniten maailmassa rakastan Venäjän ydinaseita. Sen jälkeen lapsiani, jne.Janus: "Uudet Bulavat tosin kykenevät muuntelemaan kurssia ja väistelemään siten, ettei edes nyt ja vasta kehitteillä olevat ohjustorjunnat pysty vaikuttamaan. Mutta jos TOPOL-M ohjuksia laukaistaan vaikkapa neljän tai kahdeksan ryppäissä, nekin menee läpi ohjustorjunnoista niin että soi... Venäjän strateginen ydinasevoima on parasta maailmassa. Jenkkien tridentit on kolmatta sukupolvea ja TOPOL ja JARS on neljättä sukupolvea. Bulavat on viitosta."

No comments: