Wednesday, February 27, 2019

Tuesday, February 12, 2019

ProKarelian uusi älyttömyys

ProKarelia on taas keksinyt uuden hölmöyden, jolla voi tuhota Karjalan palautuksen uskottavuutta. Kuin tuulahdus 70-luvulta:



 STALIN TESTASI TELEPATIAA

Tämä HuK Hannu Hartolan artikkeli on myös videona mm. seuraavilla sivuilla: Karjalan Kuvalehti, Pro Karelia ry, Karelia Klubi ry ja YouTube-palvelu.

Eräät venäläiset lehdet kertoivat kuuluisista ajatustenlukijoista. Wolf Messing syntyi Puolassa, mutta joutui pakenemaan sieltä Neuvostoliittoon natsihyökkäyksen tieltä.

Puolassa piileksinyt Messing joutui poliisien vangitsemaksi. Hän kuitenkin pakeni.

Monivaiheisen paon jälkeen Messing saapui Neuvostoliittoon, jossa hän hankki elantonsa telepaattisilla näytöksillä.

Stalin antoi hänelle kolme tehtävää. Ensimmäisenä tehtävänä oli nostaa valtionpankista 100 000 ruplaa tyhjällä paperinpalalla. Messing ojensi kassanhoitajalle vihostaan repäisemänsä tyhjän paperin.

Kassanhoitaja katsoi paperia ja alkoi lataa setelinippuja kapsäkkiin.

Onnistuneen tehtävän jälkeen Messing latoi rahat takaisin kassanhoitajalle, joka katsoi shekiksi luulemaansa tyhjää paperia ja kaatui kohtauksen saaneena.

Toisena tehtävänä oli saapua ilman kulkulupaa vartioituun työhuoneeseen. Myös tästä tehtävästä Messing selvisi helposti.

Kolmantena tehtävänä oli saapua Stalinin huvilalle ilman passia ja kulkulupaa. Messing kulki suoraan paikalle hämmästyneen Stalinin eteen vartijain kumartaessa ja palvelijain kohteliaasti väistyessä.

Messing pakotti ajatuksillaan vartijat näkemään, että hän oli turvallisuuspäällikkö Berija. Palkinnoksi Stalin antoi Messingille luvan vapaasti liikkua Neuvostoliitossa.




Tällaisesta huijarista en ollut ennen kuullutkaan, vaikka Wikipedia näyttää tuntevan. Seuraavaksi tuleekin sitten tutumpi hahmo:



 Tiibetiläinen lama Lobsang Rampan kirjoihin kuluu mm. Third Eye, mikä kertoo näkijän elämästä Tiibetissä.

Edellisen jatkeena The Rampa Story kertoo näkijän lähdöstä Tiibetistä vuonna 1927 toteuttaakseen totuuden kertomisen aurasta.

Rampan kirjoissa on raakoja kohtauksia mm. kiinalaisten, venäläisten ja japanilaisten sotilaiden toimista sotien aikana, kirjaa ei aikanaan käännetty suomeksi.

Tiibetin lamat jo kuukausia aiemmin olivat alkaneet siirtää Tiibetin arvokkainta kulttuuriperintöä; muinaisia kirjoituksia, patsaita ja ihmeellisiä taitoja omaavia lamoja, Himalajan vuoriston korkeuksiin.

Täältä oltiin telepaattisessa yhteydessä Lobsang Rampaan, joka tuolloin asui Detroitissa.

Rampan matka Tiibetistä johti ensin Kiinaan koulutettavaksi, sieltä japanilaisten vankeuteen ja sitten Neuvostoliittoon. Näkijä kouluttautui Chunkingissa lääkäriksi, lentäjäksi ja kirurgiksi.

Rampa oli erityisesti koulutettu Tiibetissä aurojen tulkintaan.

Järkyttävimpiä kokemuksia näkijän matkalla Neuvostoliitossa olivat Siperian verenhimoiset suuret koirat, mastiffit, joista oli tullut niin verenhimoisia tappaessaan ja syödessään rajaloikkareita, että ne repivät kolme hoitajaansakin.

Rampa lähetti koirille telepattisen sanoman, että hän oli koirien ystävä, arvosti niitä ja oli niiden isäntänsä, minkä jälkeen koirissa tapahtui hämmästyttävä muutos.

Moskovaan päästyään Stalinin kätyrit veivät hänet Ljubjankan vankilaan kidutettavaksi

Rampa salasi oudot taitonsa vierailta, mikä ehkä olisi johtanut Stalinin testeihin Messingin tapaan.

Näkijän matka jatkui sitten Ranskan kautta USA:han ja sieltä vuosien kuluttua Intiaan ja kotiin Tiibetiin.

Rampa oli tullut jo vanhaksi ja raihnaiseksi, hänen oli siirryttävä uuteen ruumiiseen toteuttaakseen kesken jääneen tehtävänsä.

Englannissa asui mies, joka halusi luopua ruumiistaan. Rampa siirtyi täysi-ikäiseen ruumiiseen.

Sieltä matka jatkui Kanadaan uudelta ruumiiltaan perimänsä, nyt apulaisenaan toimivan "vaimonsa" ja kahden siamilaisen kissansa kanssa. Rampa itse eli selibaatissa tiibetiläisten lamojen tapaan.





Tässä sentään mainitaan tuo 'uuteen ruumiiseen siirtyminen', joka piti keksiä, kun pian kävi ilmi, että 'T Lobsang Rampa' olikin  putkimiehen poika Plymptonista. 

Hirveää pötyä surkealla suomen kielellä. Miksi?