Thursday, June 30, 2016

Jumala taivaassa ja Venäjä maan päällä?

Tapasin keväällä ulkomaanmatkalla serbin, joka kyseli, onko Venäjästä paljonkin harmia. Tämä tuli mieleeni, kun äsken kuuntelin radiotoimittajan kertomusta Bosnian serbien vaalitilaisuudesta 1996. Tilaisuus oli varmaan ollut juuri niin perverssi kuin toimittaja kertoi. Korvaan tökkäsi vain, että serbit olivat osoittaneet avointa myötätuntoa Karjalan menetyksen johdosta. Otsikko kertoo, missä ovat Serbian ystävät. Mutta missä ovatkaan Venäjän ystävät?

Thursday, June 16, 2016

Kiireesti talteen tänne

Syytä ottaa tämä talteen kaikkien näkyville. Valitettavasti se ei ehkä kauaa ole paikoillaan. Samalla kun arvostamme joidenkin venäläisten kunnioitusta, voimme muistella sitä, miten nolkytluvulla KareliaForumilla Mannerheimia nimiteltiin ryssäksi ja maanpetturiksi ilman että ylläpito reagoi mitenkään.

Wednesday, June 15, 2016

ProKarelia yhä kauempana Karjalan palautuksesta ja syvemmällä pöpeilyssä

Karjalan palautus ei ole valitettavasti edennyt. Sen sijaan, että olisi odottanut otollista hetkeä ja pohtinut vakavissaan järkeviä vaihtoehtoja ProKarelia on jo pitkään sekaantunut kaikkeen älyttömään, kuten omaisuudenpalautus- ja merivaltaushölmöilyihin, joista ei hyötynyt kukaan muu kuin aasinajaja. Jutut ovat lopulta kadottaneet kokonaan yhteyden Karjalaan, kuten esimerkiksi käsittämätön sepustus 90-luvun pankkikriisistä.Nyt päästään yhä pitemmälle sekoilussa, joka käsittelee luottojen arvopaperistamista EU:ssa. Siinähän on riskinsä, sen tiedämme kaikki. Mutta jutusta löytyy jopa tämä:

Se artikkelissa näytetään unohtaneen, että Yhdysvalloista levinneet subprime-luotot ja niiden arvopaperistaminen oli täysin yhden osapuolen eli Rothschild-pankkiirisien aikaansaannos

Rothschildit mainittu. Aika lopettaa lukeminen ja laittaa vaihdin sarjatulelle. Koskeekohan seuraava juttu rokotuksia vai kemikaalivanoja?