Wednesday, August 26, 2015

Sikanautaa Karjalassa

Viime aikoina on tullut keskityttyä Venäjän ja sen ystävien viimeaikaisiin edesottamuksiin, ennen kaikkea Ukrainaan liittyviin, ja Karjala on jäänyt vähälle huomiolle. Blogin perustaminen, jonka kymmenvuotispäivä on muuten pian, liittyi alunperin siihen miten fanaattiset idiootit valtasivat keskustelun Karjalan palautuksesta ja järkevästi liikkeelle lähtenyt ProKarelia irtaantui enemmän ja enemmän todellisuudesta.  Karjala-keskustelu on valitettavasti viime vuosina pikku hiljaa kuihtunut, ja vilkaisin pitkästä aikaa ProKarelian sivuja. Aika hiljaista, ja yksi projekteista, Karelia wiki, on tosiasiassa muuttunut pelkäksi roskasivustoksi. Olisikohan aika vetää töpseli palvelimesta?

Friday, August 21, 2015

Lähetä vanhat pornolehtesi Donbassiin

Vääryystieteen desantin mukaan suomalaisilla vapaaehtoisilla on uskomattoman ankeaa:

Suoamalaisten vapaaehtoisten lempilukemista on Matti Rossin "Raunioista nousee Donbass", ensimmäinen suomalainen kirja, joka kertoo rehellisesti USA:n ja NATO:n murhapommituksista Donbassissa. Kirjan voit tilata tästä linkistä.


Kirjan lukenut ei voi olla tuntematta syvää myötätuntoa. Kyllä noilla raukoilla pitäisi olla jotain jossa on edes kuvia.