Tuesday, October 28, 2014

Tulihan se, vaikka Putin ei sitä Valdaissa sanonutkaan

Kun Hesari selosti Putinin Valdain-puhetta, toimittaja totesi, että kaikki paitsi Ebola näyttää olevan USA:n syytä. Nyttemmin on sitten Ebolakin:

  “Ebola is a Big Lie” --- “Nana Kwame” from Ghana speaks out – and a new False Flag of horror dimensions in the making

Friday, October 24, 2014

Wednesday, October 22, 2014

Mitä oletkaan viime aikoina sanonut kansojen itsemääräämisoikeudesta, Putin?

Löytyi jotain jossain määrin yllättävää, Ruotsissa toimivat sivut http://occupacii-karelii.net/, jotka ajavat Karjalan tasavallan itsenäisyyttä. Vielä ei ole aavistustakaan, onko niiden takana mahdollisesti jotain vakavasti otettavaa. Venäjää tuntuu kuitenkin nyt hallitsevan niin vainoharhainen porukka, että Kremlissä joka tapauksessa hyperventiloidaan.

Itse asiaa, eli Karjalan tasavallan itsenäistymistä on tässä blogissa aikaisemmin käsitelty ainakin täällä ja täällä. Lyhyesti: Mahdollisesti itsenäistyvän Karjalan pitäisi pyrkiä saamaan Viipuri ja Käkisalmi mukaan. Toimiva idea voisi olla niiden vaihtaminen Vienanmeren rannikkoon, jolloin Venäjälle jäisi maayhteys Kuolan niemimaalle, ja Äänisen itäpuolisiin alueisiin, jotka alunperinkin liitettiin tasavaltaan vain venäläistämistarkoituksessa. Tämän jälkeen Karjalan palautus muuttuisi vain Karjalan ja Suomen yhdistämiseksi jonkinlaiseksi liittovaltioksi.

Tuesday, October 21, 2014

Viipuria viedään

Ruotsin rannikolla käynnissä olevan sukellusvenejahdin uutisoinnissa vilahti sellainenkin tiedonmuru, että Venäjällä on yksi sukellusvene nimeltään Vyborg. On ne vaan niin härskejä. Venäjällä on kaksi sen luokan alusta, mutta vain toinen on toimintakunnossa. Vielä ei varmasti tiedetä mitä siellä saaristossa on tekeillä ja kuka on vastuussa (vaikka vahvat epäilykset osoittavatkin tiettyyn tuttuun suuntaan), mutta on tässä jonkinlaiset mahdollisuudet sellaisellekin yllättävälle käänteelle, että ruotsalaiset nappaavat Viipurin.

Entäs Viipuri, Putin?

Putinkin haluaisi muuttaa Molotovin-Ribbentropin -sopimuksen tuottamia rajoja:

"Putin haluaa Puolan lähettävän joukkoja Ukrainaan. Nämä ovat heidän meille lähettämiään signaaleja. . . Olemme tienneet vuosia, miten he ajattelevat. Olemme tienneet vuosia, että näin he ajattelevat. Tämä oli yksi ensimmäisistä asioista, joita Putin sanoi pääministerilleni Donald Tuskille [Eurooppa-neuvoston tuleva puheenjohtaja] tämän Moskovan-vierailulla. Hän jatkoi, että Ukraina on keinotekoinen maa, että Lviv on puolalainen kaupunki, ja että miksemme vain ratko asiaa yhdessä. Onneksi Tusk ei vastannut mitään. Hän tiesi, että keskustelu nauhoitetaan", Sikorski kertoo Politicolle.

Saturday, October 18, 2014

Ihan kaikki ei sentään taida olla tahallista

It appears that Russia, probably in collaboration with China, is retaliating against sanctions and oil price manipulation by trying to disrupt the Anglo/Zionist money markets and crash the American stock market. If successful, the strategy will produce an economic decline in the USA and Europe similar to that which followed the collapse of the American housing market in 2008.

Venäjä on tuskin mennyt ihan noin suisidaaliseksi, pörssikurssien alamäki on Venäjälle, toisin kuin Neuvostoliitolle, välittömästi tuhoisaa. Öljyn hinnan lasku taas johtunee yleisestä talouden alakulosta. Jos amerikkalaisilla olisi keino öljyn hinnan laskemiseen, sitä olisi käytetty jo kauan sitten.

Thursday, October 16, 2014

Ilmeisesti Venäjällä on vielä jotain järkeä tallella: Dugin saanut kenkää

During conflict in Ukraine, Dugin also lost his post as Head of the Department of Sociology of International Relations of Moscow State University.[10] In 2014, the petition titled "We demand dismissing a MSU sociology faculty professor A.G. Dugin!" was signed by over 10 thousand people and sent to the MSU rector Viktor Sadovnichiy.[45] The petition was started after Dugin in an interview expressed his opinion how to deal with Ukrainians, "To kill, kill, kill. There should be no more conversations. As a professor, I think so."[46] Dugin claimed to been fired from this post, the university claimed the offer of a department chairmanship resulted from a technical error and that he would remain a professor under contract until September 2014.[10] Dugin wrote the statement of resignation from the faculty because it was necessary to be reappointed to the Moscow State University, but the appointment did not happen, so as a result he is no longer a staff member of the faculty and a staff member of the Moscow State University.[21]